Radodarni paket

Paketek vsebuje:
– komplet za hranjenje, krožnik, skodelico, kozarček ter žlico, Cam Cam Copenhagen, brez ftalatov, bisfenola A in narejeno iz okolju prijaznih materialov.
– rjave mokasin copatke za dojenčke, 3-6 mesecev, umetno usnje,
– tetra pleničko Cam Cam Copenhagen iz 100% organskega bombaža, 70×70 cm, bež barve,
– glasbeno igračko z nežno melodijo za uspavanje, Elodie Details,
– naravno leseno grizalo, žirafa,
– BIBS dudo (rjava), naravni kavčuk in polipropilen, brez BPA, PVC in ftalatov, velikost od 0-6 mesecev,
– voščilnico z napisom “Dobrodošla sreča” in vašim podpisom ter posvetilom, natisnjenim na hrbtno stran,
– darilno škatlo s sivim trakcem, ki škatlo zaveže v popolno celoto.

Darilo za mamico vsebuje:
– čaj za doječe mamice. Plodovi komarčka, janeža in kumine prek materinega mleka blažijo krče in napenjanje pri otrocih, zel sporiša pa vsebuje učinkovine, ki spodbuja in pospeši izločanje materinega mleka. Zeliščni mešanici so dodali še liste poprove mete in melise, ki na mater in otroka delujeta blago pomirjevalno.

V paketku prejmete tudi kuponček 10 € popusta za fotografiranje novorojenčka pri J’adore Photography in kuponček 10 € za družinsko fotografiranje pri Neža Reisner Photography.

Vaše sporočilo, ki bo natisnjeno na kartico, napišete na blagajni.

99,9 

Presenetite mamico in novorojenčka s preprostim, a čudovitim darilom. Vsi paketki so v nežnih barvah, primerni kot darilo ob rojstvu. Pri vseh paketkih smo poskrbeli, da se vedno najde tudi nekaj za mamico, ki si po porodu nedvomno zasluži pozornost, s katero se bo lahko pocrkljala. Naši paketki so skupek različnih, skrbno izbranih manjših darilc, ki tvorijo čudovito celoto. Vsak paket je zapakiran v lično embalažo, ki prikliče toplino v srce že ob samem odpiranju darila. Naše pakete lahko naročite kot telegram v porodnišnico (dostavljamo v porodnišnico Ljubljana, Kranj, Jesenice, Postojna, Brežice, Celje, Maribor, Izola, Slovenj Gradec, Murska Sobota, Novo mesto, Šempeter pri Novi Gorici, Trbovlje in Ptuj), kot darilo na prejemnikov naslov ali k sebi domov in ga ob prvem obisku novorojenčka prinesete s seboj kot darilo. Pri dostavi lahko izberete hitro pošto, ki paket dostavi v nekaj urah po celi Sloveniji (priporočamo za naročilo telegramov v porodnišnico) ali 24 urno dostavo, ki je primerna predvsem pri naročanju na dom. Pošta telegram. V paketku prejmete tudi kuponček 10 € popusta za fotografiranje novorojenčka pri J’adore Photography.