BLACK FRIDAY 24.-26. 11. 2023 popusti do - 80 %

CYBER MONDAY -10% s kodo: CYBER23

Kontaktiraj nas:

069 701 575
info@minimu.si
Trgovinica za Malčke
Telegrami ob rojstvu 
Search
Košarica
0

Košarica

Dostava

Naročila sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Ob vikendih in praznikih izdelkov ne pošiljamo in so odposlani na naslednji delovni dan. Cena dostave Dostava na dom, od 2,99 € do 15,99 € (DDV je vključen), ki je odvisna od velikosti paketa.

Možen je osebni prevzem od 8:00 do 15:30, na lokaciji Žebljarska pot 5, 1240 Kamnik.

Stroški dostave so vključeni v zadnjem koraku spletnega naročila oz. se dodajo končnemu znesku vrednosti izdelkov. V ta znesek je vključena embalaža, odprema ter dostava. Pošiljke odpošiljamo preko Pošte Slovenija
Dostava

Dostava za Telegram

Naročila paketov sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Ob vikendih in praznikih paketov ne pošiljamo in so odposlani na naslednji delovni dan.

Če izberete dostavo Dostava v porodnišnico (hitra pošta), bo pošiljko dostavila Pošta Slovenije. Cena za tako dostavo je 6,99 € (DDV je vključen). To dostavo priporočamo, če paket pošiljate v porodnišnico.

Če izberete dostavo Dostava na dom, je cena za pošiljanje 2,99 € (DDV je vključen). To dostavo priporočamo, če paketek pošiljate na dom.

Če izberete dostavo Dostava po Evropi, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v državo, ki leži na Evropski celini. Cena za tako dostavo je 10,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Dostava ostali Svet, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v vse preostale države. Cena za tako dostavo je 22,99 € (DDV je vključen).

V primeru, da mislite, da bo porodnica ob prejemu pošiljke že doma, nam lahko napišete tudi njen domač naslov.

Stroški dostave so vključeni v zadnjem koraku spletnega naročila oz. se dodajo končnemu znesku vrednosti izdelkov. V ta znesek je vključena darilna embalaža, odprema ter izbrana dostava.

Dostava telegramov porodnicam se izvaja v skladu s pravilnikom in navodili porodnišnic.

Če je paket dostavljen v porodnišnico, porodnice pa ni več tam, je kupec dolžan poravnati znesek vračila pošiljke in ponovne dostave. Paket v tem primeru pošljemo kupcu ali prejemnici na dom, če je kupec navedel njen naslov.

Dostava v porodnišnice:

V kolikor je telegram naročen do 11.00 ure, ga porodnica prejme še isti delovni dan. Telegrami naročeni po 11.00 uri so dostavljeni naslednji delovni dan.

Za porodnišnici Ljubljana in Kranj je za dostavo v istem dnevu, potrebno oddati naročilo do 10:30. V porodnišnici Ljubljana in Kranj dostavljamo tudi ob sobotah.

Telegrami naročeni med vikendi, prazniki in ob petkih po 11.00 uri so dostavljeni v ponedeljek oz. naslednji delovni dan. Izjema so porodnišnice Maribor, Celje in Novo mesto, za katere sprejemamo naročila ob petkih do 17.00 ure in jih porodnice prejmejo ob sobotah dopoldan v porodnišnice. 

V porodnišnico Postojna in Izola, zaradi omejitev, dostava ni možna.

crossmenuchevron-down